Важността на покрива

Чували ли сте израза „Здрав покрив здрава къща“. Това е вярно, ако покривът на къщата е повреден започва да се руши цялато жилище. Още при първия дъжд навлиза вода в къщата, тя причинява влага, мухъл и гниеене на дървената конструкция на покрива. Водата започва да измива и свързващото вещество между тухлите на къщата. Било то вар, цимент, хоросан, мазилка и други. Още при първите признаци за наличие на проблем с покрива на къщата ви, вземете мерки докато е време. Не допускайте проникване на вода в под покривното пространство, защото това ще ви струва пари. Защото водата носи след себе си разрушителен ефект за конструкцията на жилището ви, а дори при малки течове в под покривното пространство се образува мухъл. Той е вреден за нашето здраве и трудно се премахва. А сезонът на силен вятър и дъждове идва. Готов ли е покривът ви за офанзива?

Много хора пренебрегват поддръжката на покрива, защото областите, които се нуждаят от поддръжка или ремонт, обикновено не се виждат. Поддръжката на покрива може да бъде сложна и опасна и е по-добре да се извърши от професионалисти на покриви.

След като сте решили, че се нуждаете от професионалисти на ремонта и поддръжката на покрива.

Вземането на решение за добра строителна фирма може да бъде много объркващо и разочароващо, но ако знаете правилните въпроси, които да зададете, и какво да очаквате ще ви е много по-лесно. Ето някои въпроси и очаквания, които всеки професионалист в бранша трябва да отговори:

Консултацията

Консултацията е мястото, където изпълнителят ще оцени покрива и ще предложи решение. Най-добрата консултация е лице в лице, тя позволява на собственика и изпълнителя да оценят поведението и личността си и да определят дали ще могат да работят съвместно и удобно.

Оценката

Изпълнителят трябва да се качи на покрива, за да оцени проблема. Докато е на покрива, изпълнителят може да направи снимки или видеоклип на покривната система и проблемните зони. Качествения изпълнител ще ви предостави подробен отчет на проблема и ще ви предложено ефективно решение според вашите нужди. Р М КОМПАНИ разполага с добре обучени майстори в областа и може да ремонтира и построи нов покрив за къщата ви, с гаранция за качество. Работим само с качествени материали. Веднъж избрали нас за ремонта на покрива ви, няма да ви е необходима друга фирма, ние предлагаме цялостни услуги за изграждане и ремонт на покриви.

Контакти.