Топ 4 покривни материали

Когато решим да инвестираме в нов покрив за дома си, най-важните фактори, с които трябва да сме наясно, са цена, качество, гаранция и устойчивост на покривните материали.

Например, устойчивостта на покривения материал или колко добре ще държи в неблагоприятно време, това ще се отрази на неговото дълголетие.

Материалът е много много важен, също толкова важно е да се свържете с експерти в бранша и да се консултирате с тях, преди да закупите покривения материал.

Битумните керемиди

Битумните керемиди – продължителността на Битумните керемиди е около 15 до 30 години. Те са един от най-популярните покривни материали най вече поради цената. Никога не инвестирайте в най-евтините битумни керемиди бъдете внимателни относно качеството на Битумните керемиди.

Оценката при градушка е особено важна при тези битумните керемиди.

Дървени керемиди

Дървените керемиди най-често са изработени от огнеустойчиви дървесни сурово дърво или видове като кедър.

Издържливостта им е даже по-дълга от битумните керемиди. Също така са устойчиви на огън, но могат да бъдат напръскани с огнеустойчивост. Дървените керемиди се напукват затова бъдете внимателни при закупуването на такъв вид керемида.

Метални 

Металните материали за покрив ще издържат около 20-40 години. Металните покриви са по-скъпи от различните видове покриви, но са значително по-трайни.

Металните покриви са устойчиви предимство също е и звукът на дъжда върху металения покрив. Също така повечето метални покриви са 100% рециклируеми.

Капакът на шисти

Покрив, изработен от шисти, може да издържи до 65-130години. Това е един от най-старите покривни материали, но също така шисти е един от най-скъпите покривни материали поради издържливостта. Шисти е огнеупорно най-добро и издържливо в най-лошото време.

Прочетете и другите статии в сайта ни !

Успех !!