Плосък покрив да или не ?

Предимството на плоския покрив е неговата лесна поддръжка. защото са доста защитени в сравнение с наклонените покриви. Допълнителното му пространство го прави по-гъвкав от този на традиционните покриви. Плоски покрив за разлика от скатния има повече пространство. Горната част често се използва за различни цели, като зона за релакс или градина на покрива. Той става все по-популярен поради своите терморегулационни свойства, които помагат за намаляване на консумацията на енергия. Според статистиката, Повече от 30% от всички емисии на въглероден диоксид в повечето развити страни идват от терморегулация в сградите.

Дизайн

Дизайнът е модерна тенденция както за жилищни, така и за търговски сгради.

Плоският покрив се превърна в популярен избор сред много притежатели на сгради поради простия си, но изчистен дизайн. Заради този прост, но елегантен външен вид можете да направите повече с външната декорация на сградата и може да се използва в различни настройки. Независимо дали става въпрос за малък жилищен дом или голям офис сграда.

Ремонт на покриви в град Дупница

Преди да престъпим към ремонта на вашия покрив, било то частичен или основен, от основно значение е да се направи подробен оглед, да се анализира състояние на сградата и да се определи какви материали ще се използват за ремонта на вашия покрив.

Нашите майстори са професионалисти в изграждането и ремонта на покриви. Поставяме си цели, които да реализираме, качествено и навреме. Предлагаме ефективни и устойчиви решения според нуждите на нашите клиенти. Работим само с качествени материали. Избирайки нас вие избирате качество на достъпна цена.

Хидроизолация в град Дупница

Полагането на хидроизолация предотвратява появата на влага, мухъл и плесени в дома ви. Всички знаем, че тези неща са вредни за здравето ни, а хидроизолацията ни дава решение на този проблем. Забележителни изолационни качества! Хидроизолацията с воалит след полагане под действието на слънчевите лъчи действа като „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата. Най-предпочитаната хидроизолация според специалисти в стротелния сектор е битумната хидроизолаия. Независимо дали покривът ви е скатен или плосък. Монтажът е много лесен. Полагането на подобен вид хидроизолация става чрез газопламъчно залепяне, което осигурява надеждност и здравина

Още от нашите услуги може да откриете на страница услуги.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА R&M COMPANY?

  1. Ние от Р М КОМПАНИ работим само с квалифицирани професионалисити.
  2. Работим само с качествени материали.
  3. Работим безопасно и надеждно.
  4. Поставяме си цели, които да реализираме, качествено и навреме.
  5. Ние предлагаме ефективни и устойчиви решения според нуждите на нашите клиенти.
  6. Ние почитаме нашите клиенти и винаги работим от сърце.
  7. Избирайки нас вие избирате качество на достъпна цена.