Кога да ремонтираме покрива си?

Най-подходящият период за ремонта на вашия покрив е пролетта, лятото и есента, но понякога има спешни и належащи ремонтни дейности, които не търпят отлагане. Ако например имате счупени керемиди на вашия покрив и се налага да бъдат подменени и пренаредени, тогава няма значение дали е пролет, лято, есен или зима. Трябва задължително да се заменят с нови при първа възможност, тъй като в противен случай ще ви коства доста имуществени провреди по вашия имот. Зимата не е причина за да отлагате ремонта на покрива за „по-късно“!

Каква е ползата при ремонт на покрив през зимата?

Ниските цени за работа. Това е възможност значително да намалите разходите си и да се свържете с най-добрите специалисти в този бранш. Нашата фирма РМ КОМПАНИ ООД извършва различни ремонтни дейности, като например ремонт на покриви, хидроизолация, поставяне на улуци, топлоизолация, тенекеджийски услуги, надстройки и още много други ремонтни услуги.

Ние от РМ КОМПАНИ ООД Извършваме всички видове покривни работи, също така имаме широка клиентска база и положителна репутация. Свържете се с нас! Очакваме ви!