Какво да правим, когато покривът протече?

Протичащият покрив ще причини сериозни и скъпи повреди на дома ви. Водата, която протича през покрива ще унищожи мазилката, гипсокартона и ще причини плесен, също така гредите ще изгиният и не само, но ако този проблем се пренебрегне и отлага, това ще доведе и до мухъл по стените и таваните, гнусни петна, неприятна миризма в помещенията в вашия дом или офис, а пък мухълът от своя страна ще навреди на здравето ви. Задължително трябва да ремонтирате покрива си възможно най-скоро.

Кога да ремонтирам покрива си ?

Ние от Р М КОМПАНИ ви съветваме пролетта, лятото или есента от годината да извършите оглед и анализ на състоянието на покрива си. Така реално ако се установи някакъв проблем можете да вземате превантивни мерки веднага и да не чакате покрива да протече и да създаде повече неприятности, както за вашият дом, така и за вашето здраве и бюджет. Дейностите по ремонта на покрива доверете на квалифицирани майстори, които знаят как бързо и качествено да се справят с тези ремонтни дейности, използват качествени материали и ще предложат бюджетно и разумно решение. Ако времето не позволява на момента да бъдат предприети мерки, послушайте съвета на специалистите от Р М КОМПАНИ.

Свържете се с Р М КОМПАНИ за оглед и изготвяне на оферта, това е идеалният начин да се подготвите за тази зима вземайки превантивни мерки. Очакваме ви !